OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

JORDBEARBEJDNING

  MÆRKE:

 

MASKINTYPE:

 

       
  Amazone  

Amazone jordbehandlingsprogram omfatter stærke allround grubbere og harver til klargøring af såbedet. De kan anvendes fleksibelt i pløjet eller upløjet jord. I kombination med en liftophængt såmaskine eller en påbygningssåmaskine er de den rigtige system-løsning til mange bedrifter.

Læs mere her

Amazone jordbearbejdning 2
Amazone jordbearbejdning 1
Amazone jordbearbejdning 3
 

 

 

 

 

  Grégoire
  Besson

 

Gregoire-Besson leverer både liftophængte og halvbugserede plove. Plovene er effektive, manøvredygtige, robuste og økonomiske.

Læs mere her

Gregoire Besson
Gregoire Besson
Gregoire Besson
Gregoire Besson

 

 

 

 

 

  Einböck
 

 

Landbrugsmaskiner fra Østrig er pr. definition lig med god kvalitet. Einböck jordbehandlingsprogram er moderne, brugervenligt og baseret på den nyeste teknologi og viden omkring jordbehandling.

Læs mere her

Se film her

EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK

 

 

 

 

 

  DAL-BO

 

DAL-BO udvikler og producerer et stort sortiment af redskaber til tromling, stubbearbejdning, pakning og såbedstilberedning. Med andre ord jordbearbejdningsredskaber af enhver art, dog med undtagelse af plove.

Læs mere her

DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO
DAL-BO

 

 

 

 

 

  Heva

 

Danskproduceret jordbearbejdningsudstyr som fx såbedsharver, frontredskaber, harve-/såkombinationer, strigler, grubbere og tromler.

Læs mere her

Heva
Heva
Heva
Heva

 

       
 Mascar  

Italiensk producerede såmaskiner med lav vedligeholdelse pga enkel og stærk konstruktion. Mascar er lig med god kvalitet til attraktive priser.

Læs mere her

mascar Saamaskine
 
       
  Kverneland  

Kverneland kan demonstrere et unikt og bredt program inden for jordbearbejdning. Sortimentet omfatter choppere, harver, fræsere, plove og jordpakkere og såmaskiner. Det er nok især plove, som Kverneland er allermest kendt for. Og Kvernelands plovprogram tager da også pløjning til et helt unikt niveau. Det velafprøvede Kverneland PW/RW 3-i-1 koncept består fx af to dele, der kan arbejde sammen eller hver for sig.  Den forreste halvdel består af en meget kraftig halvbugseret plov. Den bagerste del består af en standard EG eller LB liftophængt vendeplov. Afhængig af vejr og jordforhold bruges enten hele ploven eller den kan deles, så man kan bruge enten den forreste eller den bagerste del uafhængigt. Du får altså tre plove i én.

Plovprogrammet omfatter naturligvis plove til forskellige jordbundsforhold i en lang række dimensioner fra 4 til 12 furer.

De principper for udvikling af plove er naturligvis anvendt i produktionen af Kvernelands øvrige sortiment. Derfor anbefaler vi dig at overveje Kverneland chopper, harver, pakker eller fræser.

Kverneland plove

Kverneland såmaskiner

Kverneland jordbehandling 1
Kverneland jordbehandling 2
Kverneland jordbehandling 3
Kverneland jordbehandling 4
Kverneland jordbehandling 5
 
       
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK