OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Reservedele
 
 
Video
 
 
Salg
 

RADRENSNING

Alle de viste typer maskiner kan tilpasses rækkeafstand og rækkeantal. Maskinerne leveres som front-, bag-, eller midtmonteret. Leveres også med gødningsudstyr.
 

  MÆRKE:

 

MASKINTYPE:

 

 

 

 

 

  Garford

 

IN-ROW weeder: Kamerastyret lugerobot. Maskinen renser i mellem planterne i selve rækken vha. hydraulisk drevne hakkejern. I mellem rækkerne renses der med standard gåsefodsskær.

GARFORD
GARFORD
GARFORD
GARFORD

 

       
    Robocrop 2: Alm. radrenser der renser i mellem rækkerne, styres vha. kamerastyring.

GARFORD
GARFORD
GARFORD
 
       
    Sideshift system: Dette er en selvstændig enhed, som kobles mellem traktoren og redskabet og dermed styrer redskabet sidevers ved hjælp af kamera.

GARFORD
GARFORD
 
       
    Båndsprøjtning: Båndsprøjtning kan kombineres med radrensning, ligesom det er muligt at have flere linier, så der anvendes et middel over rækken og et andet middel i mellem rækkerne.

GARFORD
GARFORD
GARFORD
 

 

 

 

 

  Einböck

 

Aerostar: Ukrudtstrigle med arbejdsbredde fra 1,5 meter til 24 meter. Leveres med forskellige typer strigletænder.

EINBOCK
EINBOCK

 

       
    Roeradrenser: Stærkt parallelogram med fladt gåsefodsskær monteret på en vibrofjeder. Denne type arbejder meget i overfladen og flytter ikke med jordenMulighed for at påbygge beskyttelsesplader eller disk.

EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
 
       
    Majsradrenser: Stærkt parallelogram med S.fjeder med gåsefodsskær. Denne type arbjeder mere kraftigt med jorden, og kan bedre mulde jord ind i rækken. Mulighed for beskyttelses skærm eller disk.

EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
 
       
   

Stjernerullerenser: Det er muligt at vinkle stjernerne, så de kaster meget med jorden, kan anvedes ved kamdyrkning samt for renholdelse af hjulspor.

EINBOCK
EINBOCK
EINBOCK
 

 

 

 

 

  Bärtschi-
  Fobro

 

Børsterenser: Hydraulisk drevet børste, der børster ukrudtet væk. Beskyttelsestunnelerne er hen over rækken og beskytter dermed planterne. Børsterenseren har sin store fordel under fugtige forhold.

FOBRO
FOBRO
FOBRO
FOBRO

 

       
    Radrenser: Meget fleksibel radrenser, der er nem at tilpasse til forskellige forhold.

FOBRO
 

 

 

 

 

  Kress

 

Bøjlehakke: Maskinen består af 2 rækker bøjler. Den forreste række bryder skorpen og trækker samtidig den bagerste. Ved hjælp af en gearing kører den bagerste række bøjler hurtigere rundt og trækker dermed ukrudtet op.

KRESS
KRESS

 

       
    DUO-parallelogram: Specielt udviklet rense-element for rensning på kamme. Vha. de mange indstillingsmuligheder på smådisk, l-skær kan der udføres et meget præcist job ved selv små afgrøder.

KRESS
KRESS
KRESS
 
       
    Finger renser: De bløde gummifingre renser småt ukrudt væk i selve planterækken. Der findes forskellige hårdheds grader samt størrelser. Kan anvendes i alle udplantede kulturer samt majs og græskar. Ligeledes kan de anvende i frugt og bærplantager.

KRESS
KRESS
KRESS
KRESS
 
       
    Diverse skær: Kress har mange forskellige skærtyper. Hyppeskær, L-skær, store fladskær m.m. ring og hør nærmere.

KRESS
KRESS
KRESS
KRESS
 

 

 

 

 

  Badalini

 

Rækkefræser: Markedets stærkeste rækkefræser. Mange forskellige modeller og arbejdsbredde, tilpasses afgrøde og jordtype.

BADALINI
BADALINI
BADALINI
BADALINI

 

 

 

 

 

  Schrauwen

 

Strigle: Speciel udviklet strigle for planteskolekulturer og grønsager. Meget lang og fjedrende tand, der er skånsom for kulturplanten. Meget tæt tanddeling, der giver en meget effektiv ukrudtsbekæmpelse.

SCHRAUWEN

 

 

 

 

 

  Struik

 

Weedfix: Hydraulisk drevne rotor fjerner effektivt ukrudt. Beskyttelsespladerne sænkes når kulturplanten er lille. Efterfølgende hæves pladerne og derved skubber rotorne jord ind i rækken.

STRUIK
STRUIK
STRUIK
STRUIK

 

       
  Yding
  Smedie
  Lugevogn: Vognen opbygges efter ønske med antal liggepladser og med opklap for vejtransport.

YDING SMEDIE
YDING SMEDIE
 
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK