OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

BÆREDYGTIG TEKNOLOGI TIL UKRUDSTBEKÆMPELSE

Tilbage til oversigt

Tag turen til Have & Landskab 25. - 27. august og oplev et helt nyt og unikt bud på pesticidfri ukrudtsbekæmpelse. Yding Smedie & Maskiner udstiller maskinprogrammet fra Weed Fighter på Strøget 2.

Weed Fighter maskinerne er en ny og banebrydende teknologi, der skal gøre livet surt for ukrudt på fortove, p-pladser og ved busskure. For blot at nævne nogle af mulighederne. Yding Smedie & Maskiner indgår i produktudvklings-teamet, der for tiden arbejder på højtryk med at færdigudvikle de allerførste Weed Fighter ukrudtsmaskiner. Fremadrettet er Yding Smedie & Maskiners opgave at producere og forhandle Weed Fighter programmet i Danmark. Maskinerne henvender sig til kommuner, regioner, entreprenører, boligforeninger, kirkegårde og anlægsgartnere, der arbejder med service og vedligehold af befæstede transport- og opholdsarealer.

Weed Fighter Pro er en nyudviklet og helt unik maskine, der bekæmper ukrudt med damp og et specialudviklet udtørringsmiddel. Afhængig af maskinens bestykning kan behandlingen kombineres med mikrobølger, hvilket giver en særdeles effektiv behandling.  Med Weed Fighter Pro er ukrudtsbekæmpelsen 100% pesticidfri. Ukrudtet udsættes først for damp. Dernæst behandles der med vand tilsat det specialudviklede udtørringsmiddel. Som sidste led i processen kan maskiner udstyret med denne teknologi behandle ukrudtet med mikrobølger. Maskinerne fås med eller uden sideforskydning med 1, 2 eller 3 sektioner, der kan arbejde uafhængigt af hinanden.

Weed Fighter Pro giver et bedre resultat end traditionelle metoder med damp eller anden termisk behandling, fx gasbrændere. Med en fremkørselshastighed på op til 5 km/t er maskinen dobbelt så hurtig som gasbrændere. Og så er der ingen brandfare. Weed Fighter Pro eliminerer desuden ukrudtet efter blot 2 behandlinger mod 8 behandlinger med gasbrænder. Maskinen monteres på en redskabsbærer.  Weed Fighter Pro er klar til test ultmo 2021 og salg i løbet af 2022.

 

Weed Fighter Handi er mobile manuelt betjente ukrudtsmaskiner. Maskinerne anvender en kombination af kogende vand og det biologisk nedbrydelige udtørringsmiddel WFU, som er specialudviklet til Weed Fighter maskinerne. Ukrudtsbehandlingen er 100% pesticidfri. Ukrudtsbehandlingen foregår med en håndholdt lanse. Slange og lanse er koblet på maskinens varmtvandsanlæg, der er placeret i traileren eller boxen og rulles ud herfra. 

Weed Fighter Handi Trailer er bygget op i en lukket trailer, der kobles på bil. Den fås med 750 kg trailer og 300 l vandtank eller 2.000 kg trailer og 1.000 l vandtank. Weed Fighter Handi Box er bygget op i en lukket box, og transporteres på ladbil el.lign fås med en vandtank på enten 1.000 eller 600 l.

Weed Fighter Handi maskinerne fås desuden også til montering på truck eller Garia elbil med lad.                                                                                  

 

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK