OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Reservedele
 
 
Video
 
 
Salg
 

FARMDROID

FarmDroid er en innovativ markrobot, som hjælper landmænd og planteavlere med at reducere omkostninger til såning og renholdelse af afgrøder samtidig med, at det gøres CO2 neutralt og økologisk. FarmDroid er en opsigtvækkende opfindelse til landbruget; en autonom letvægts-markrobot, der automatiserer såning og ukrudtsfjernelse på landbrugsjord. Det betyder, at jorden dyrkes økologisk, CO2-neutralt og uden risiko for at påføre jorden strukturskader fra tungt materiel.
 

FarmDroid opererer fuldautomatisk ved hjælp af højpræcisions GPS-teknologi, og klarer såning og efterfølgende lugning uden behov for overvågning. 

Rækkeafstand, planteafstand, sådybde, hastighed og tolerancer kan altsammen justeres så det passer til forskellige afgrøder, forskellige jordtyper og landmandens individuelle ønsker. FarmDroid  stopper automatisk og giver landmanden besked, hvis noget afviger fra indstillingerne.

FarmDroid er udviklet til at kunne håndtere forskellige afgrøder, og du kan derfor bruge den samme maskine til f.eks. sukkerroer og løg. Vi har indtil videre erfaringer med sukkerroer, løg, spinat, grønkål, blomsterfrø og raps, og der tilføjes hele tiden yderligere afgrøder. 

Robotten kan håndtere flere forskellige afgrøder. Den optimerer dit landbrug og har kort tilbagebetalingstid.

Hent produktblad(engelsk)

Læs mere på https://farmdroid.dk

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK