OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

KØKKENMEDARBEJDER / KOK


 

KØKKENMEDARBEJDER / KOK SØGES 

Vi søger en køkkenmedarbejder / kok, der vil stå for vores frokostordning for vores medarbejdere på Egeskovvej i Horsens Nord. Du kan lide at lave sund, varieret og velsmagende mad, såvel varme som kolde retter. Og så er du en dygtig bager. Opstart når det er forsvarligt i forhold til corona.

OM JOBBET
Dine opgaver bliver at planlægge ugens menu, købe ind og fremstille morgenmad og frokost med 1-2 lune retter til ca. 50 personer.  Der kan også være kundearrangementer, hvor du skal stå for forplejningen. Du skal også stå for den daglige rengøring i køkkenet og i kantinen. Vi stiller et helt nyt industrikøkken til rådighed, så der er gode rammer for at løse opgaverne professionelt og effektivt. Arbejdstiden vil være ca. 25-30 timer pr. uge i dagtimerne. Men det kan vi aftale nærmere afhængig af dine ønsker.

KVALIFIKATIONER
Du er uddannet køkkenassistent, slagter eller kok. Gerne med erfaring fra efterskole, højskole eller personalekantine. Du kan lide at lave mad fra bunden. Samtidig er du kreativ og nytænkende og lægger vægt på at bruge sæsonens gode råvarer. Du er engageret, har humor og synes, det er sjovt at gå på arbejde. Du er smilende, udadvendt og fuld af energi. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver.

BLIV EN DEL AF FAMILIEN
Du bliver en del af en alsidig virksomhed med i alt 50 medarbejdere, der er beskæftiget med salg og servicering af landbrugsmaskiner, smedearbejde, vvs og fremstilling af specialmaskiner til industrien.  Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og mange har heldigvis været ansat hos i en lang årrække. Vi sørger for løbende efteruddannelse samt frokostordning og sundhedsforsikring. Vi har derudover en aktiv personaleforening, der står for arrangementer for både medarbejdere og deres familier.

SØG JOBBET
Du er meget velkommen til at aftale et besøg og en rundvisning hos os. Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og få en snak med dem om, hvordan det er at arbejde hos os. Skriv eller ring til indehaver og direktør Jeppe Rasmussen, tlf. 4033 8689 // jr@ysm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK